Schelp- en Schaaldieren Arrangement 2018

 
 
Weekend van vrijdag 09 tot zondag 11 november 2018 
Weekend van vrijdag 23 tot zondag 25 november 2018

Menu van de chef op vrijdag 09 en 23 november 2018
Gastronomisch Schelp- en Schaaldieren all-in op zaterdag 10 en 24 november 2018


 

 Schelp- en Schaaldieren festival
 
  Menu van de chef op vrijdag 09 en 23 november 2018
  Gastronomisch Schelp- en Schaaldieren all-in op zaterdag 10 en 24 november 2018
       
 Aperitief ‘Petit-Rouge’ met een wachtbordje
 
******
Zes platte oesters op ijs met z'n garnituur
 
******
Tomatensoepje met grijze garnalen en Rodenbach
 
******
Spiesje van Jacobsoester en scampi op een bedje van knolselder met boschampignons, tuinkruiden en blanke botersaus
 
******
Gebakken zeebaars, gevangen met de hengel, andijviestoemp, tapijtschelpjes en kreeftenboter

******
Citroenzandtaartje met 'Merinque'
 
******
Mokka met versnapering
 
 
Standaardprijs : €148.00per persoon voor één overnachting met  een gastronomisch diner op zaterdagavond
Standaardprijs : €208.00 per persoon voor twee overnachtingen in half pension met een gastronomisch diner op zaterdagavond
Supplement voor een éénpersoonskamer, kamer met zeezicht en/of parking

Als lid van De Voorzorg Limburg kan je een tussenkomst van 15 procent op je factuur innen bij een loket in de buurt. Meer informatie vind je op www.devoorzorg.be of bij een medewerker van De Voorzorg Limburg.

Niet cumuleerbaar met andere kortingen.