Schaal- en Schelpdieren 2019

 
Weekend van vrijdag 08 tot zondag 10 november 2019 
Weekend van vrijdag 22 tot zondag 24 november 2019
Weekend van vrijdag 06 tot zondag 08 december 2019
 
 
       Menu van de chef op vrijdag 08 en 22 november,
06 december 2019
         
          Gastronomisch Schelp- en Schaaldieren all-in op                          
zaterdag 09 en 23 november, 07 december 2019
       
 
 
Schelp- en Schaaldieren festival
 
Aperitief ‘Petit-Rouge’ met een wachtbordje
 
******
Lauw slaatje met trio van zeevruchten
 
******
Consommé van kreeft met groene asperges
 
******
Brochette van tijgerscampi’s op Oosterse wijze
 
******
Tarbotfilet met mousselinesaus, jonge spinazie met kokkels
en olijfaardappelen
 
******
Tartufo ‘Classico’
 
******
Mokka met versnapering
 
 
 
 
 
 
Standaardprijs : €148,00 per persoon voor één overnachting
met  een gastronomisch diner op zaterdagavond
 
 
Standaardprijs : €208,00 per persoon voor twee overnachtingen
in half pension met een gastronomisch diner op zaterdagavond
 
 
 
 
Als lid van de Voorzorg Limburg kan u een tussenkomst van 15 procent op uw factuur innen bij een loket in de buurt. Meer informatie vindt u op www.devoorzorg.be of bij een medewerker van de Voorzorg Limburg
 
 
 
Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Supplement voor een éénpersoonskamer, kamer met zeezicht en/of parking
 
 
 
Petit Rouge – Zeedijk 127 – 8370 Blankenberge
Reservaties : 050/43.50.43